Системні зміни в українському суспільстві першої половини ХХ століття: структура джерельної бази дослідження: монографія - Дмитрієнко, М.; Іщенко, Я. (Сiверянський лiтопис, 2015)
Рецензія на книгу: Системні зміни в українському суспільстві першої половини ХХ століття: структура джерельної бази дослідження: монографія. [Упоряд. Надія Миронець, Валентина Піскун]. – К.,2015. – 263 с.