Міжнародна наукова конференція «Мадяри в Середньому Подніпров’ї» у Комсомольську - Боталов, С.Г.; Моця, О.П.; Супруненко, О.Б. (Археологія і давня історія України, 2011)
Інститут археології НАН України, Центр охорони та досліджень пам’яток археології управління культури Полтавської облдержадміністрації, за підтримки управління культури Полтавської облдержадміністрації, ВАТ «Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат», керівництва Дмитрівської сільської ради м. Комсомольська Полтавської області 13-15 серпня 2011 р. провели у молодому наддніпрянському місті міжнародну наукову конференцію «Мадяри в Середньому Подніпров’ї».