Давньоугорські та «салтоїдні» знахідки у Лівобережному Придніпровському терасовому лісостепу Полтавщини - Кулатова, І.М.; Супруненко, О.Б. (Археологія і давня історія України, 2011)
Публікація характеризує рештки зруйнованих давньоугорських і так званих «салтоїдних» поховань, виявлених вздовж лівого берега Дніпра в межах південно-західної Полтавщини, датованих ІХ – рубежем ІХ–Х ст.