Аварський наконечник ременя з с. Великої Кручі на р. Удаї - Головко, І.В. (Археологія і давня історія України, 2011)
У повідомленні наводяться обставини знахідки аварського наконечника ременя, виявленого біля с. Велика Круча Пирятинського району Полтавської області та його опис.