Інноваційні механізми посилення відповідальності за результати фінансово-економічної діяльності підприємств - Андрушків, Б.; Кирич, Н.; Стойко, I.; Погайдак, О.; Мельнік, Л. (Вісник економічної науки України, 2013)
У статті обґрунтовано необхідність розробки і впровадження законодавчо-регламентуючого засобу фінансово-економічної і господарської діяльності. Дано пропозиції з формування інституційних засад Економічної Конституції України.