Роль інновацій у забезпеченні ресурсозбереження на підприємстві - Багранова, І.; Юдіна, О. (Вісник економічної науки України, 2013)
У статті розкривається економічна сутність інновацій і ресурсів підприємства. Проведено аналіз чинників, що впливають на процес ресурсозбереження та інноваційний розвиток промислових підприємств. Розроблено економічний механізм інноваційної діяльності, що забезпечує процес ресурсозбереження і зростання ефективності роботи підприємства.