Управління конкурентоспроможністю банківського сектору України в умовах євроінтеграції та кризових явищ в економіці - Заєць, М. (Вісник економічної науки України, 2013)
Розглянуті напрямки і чинники конкурентоспроможності банківського сектору в умовах діяльності закордонних банків на фінансовому ринку України та кризових явищ в економіці.