Напрями та шляхи подальшого зменшення обсягів безробіття в Україні - Кірян, Т.; Шаповал, М.; Коваль, С. (Вісник економічної науки України, 2013)
У статті запропоновано окремі напрями та шляхи щодо вирішення проблем безробіття в Україні з метою його зменшення та стабілізації ринку праці у процесі реалізації соціально-економічної політики держави на сучасному етапі. Використання запропонованих підходів надасть можливість комплексної розробки стратегії політики зайнятості в Україні, направленої на п льше зниження обсягів безробіття населення.