Історія дослідження виробництва бойових сокир скіфського типу - Шелехань, О.В. (Археологія і давня історія України, 2012)
Проведено історіографічний аналіз досліджень виробництва бойових сокир скіфського типу. Окреслено основні результати та намічено перспективні напрями.