Кочівницькі поховання біля с. Ходорів - Блажевич, Н.В. (Археологія і давня історія України, 2012)
Статтю присвячено публікації та інтерпретації матеріалів кочівницького могильника рубежу XI—XII ст. поблизу с. Ходорів на Київщині.