Ходосівський археологічний комплекс як дослідницький осередок - Лозниця, Т.В. (Археологія і давня історія України, 2012)
Публікація присвячена Ходосівському археологічному комплексу як базі проходження археологічної практики студентів українських вищих навчальних закладів і підготовки молодих спеціалістів-археологів. Характеризується система проведення археологічної практики: її мета та завдання. Розглядаються перспективи подальшого розвитку означеного дослідницького осередку.