Археологічна освіта у Львівському університеті: здобутки минулого, завдання сьогодення - Білас, Н.М. (Археологія і давня історія України, 2012)
У статті розглянуто процес викладання на теологічному та, у різний час, на філософському, гуманітарному та історичному факультетах Львівського університету курсів з таких напрямків археологічної науки як біблійна, християнська, класична, праісторична та слов’янська археологія.