Археологія у вивченні історії Уманщини - Священко, З.В.; Скрипник, О.М. (Археологія і давня історія України, 2012)
У статті узагальнено досвід археологічної науки в системі вивчення історії Уманщини. Дано рекомендації щодо використання археологічних досліджень у вивченні давньої історії краю.