Федір Вовк та родина Чикаленків: відносини крізь призму обопільного листування - Старков, В.А. (Археологія і давня історія України, 2012)
У статті йдеться про відносини Ф. Вовка з Євгеном Чикаленком та його сином Левом. Ф. Вовк залучив Лева до занять археологією. Останній брав активну участь у розкопках Мізинської стоянки, відкритої Ф. Вовком. Вперше наводяться фрагменти листів Л. Ч икаленка до Ф. Вовка про ці розкопки.