Самоорганізація українського етносу: минуле і майбутнє - Траверсе, О. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2006)
Рецензія на книгу: Український соціум / Власюк О.С., Крисаченко В.С., Степико М.Т. та ін. / За ред. В.С. Крисаченка. – К.: Знання України, 2005. – 792 с.