Створення музею-скансену «Древлянський Град» - Петраускас, А.В.; Петраускене, А.О.; Коваль, О.А. (Археологія і давня історія України, 2013)
У статті запропоновано концепцію створення археологічного музею-скансену, що передбачає спосіб експонування пам’яток матеріальної і духовної культури в умовах, максимально наближених до природних. Організація музею планується на місці городища в ур. Бабина гора в м. Олевськ Житомирської обл.