Археалогія старажытнага Камянца - Башкоў, А.А.; Іоў, А.В. (Археологія і давня історія України, 2013)
Територія західного беларуського Полісся здавна привертала до себе увагу етнографів, фольклористів, лінгвістів. Так, наприклад, стародавня історія Кам’янця залишалася до останнього часу білою плямою. Дослідженнями Іова А.В. та Башкова А.А. було отримано багаточисельний археологічний матеріал під час археологічних розкопок середньовічного міста. Завдячуючи виявленим артефактам було уточнено уявлення щодо локалізації стародавнього замку та культурно-хронологічних характеристик.