Селище Петрушки у західних київських передмістях - Готун, І.А.; Гунь, М.О.; Казимір, О.М.; Петраускас, А.В. (Археологія і давня історія України, 2013)
Публікація присвячена результатам пам’яткоохоронних робіт на давньоруському селищі Петрушки у західних передмістях Києва. Характеризуються отримані матеріали, що висвітлюють особливості побуту і господарської діяльності мешканців поселення. Окрема увага звертається на особливості керамічного комплексу пам’ятки.