Палеоботанічні матеріали з розкопок по вул. Спаська, 35 у м. Києві - Козловська, Н.А.; Пашкевич, Г.О.; Хамайко, Н.В. (Археологія і давня історія України, 2013)
Стаття є публікацією результатів палеоботанічних досліджень матеріалів, отриманих із археологічних розкопок по вул. Спаській, 35 у м. Києві.