Ікони Полісся як джерело до вивчення костюму кінця ХVІ–ХVІІ ст. - Погоржельська, І.В. (Археологія і давня історія України, 2013)
В роботі на прикладі комплексів стоянки Бужанка 2, де зустрінутий аномально високий відсоток кварциту, аналізується стратегія використання різних видів кам’яної сировини палеолітичною людиною у регіоні Середнього Подесення.