Нові матеріали до археологічної карти Олевського району на Житомирщині - Тарабукін, О.О.; Ігруніна, С.О. (Археологія і давня історія України, 2013)
До обігу вводяться нові матеріали розвідок на території Олевського району, що дозволяє доповнити археологічну карту регіону.