Городища на «Археологічній карті Волинської губернії» В. Б. Антоновича - Пічкур, С.С. (Археологія і давня історія України, 2013)
У статті розглянуто історію створення та структуру Археологічної карти Волинської губернії В.Б. Антоновича та на підставі даних карти проведено моніторинг городищ.