Антропоморфні фігурки трипільського поселення Небелівка - Бурдо, Н.Б. (Археологія і давня історія України, 2014)
Представлено результати аналізу унікальної збірки антропоморфних статуеток небелівської локально-хронологічної групи Трипілля ВІІ з мегапоселення Небелівка, матеріали з розкопок якого зберігаються в НФ ІА НАНУ.