Оброблений бивень зі стоянки Оболоння - Ступак, Д.В.; Хлопачев, Г.А. (Археологія і давня історія України, 2014)
В роботі розглядаються особливості обробки виробів з бивня, виявлених на стоянці Оболоння у Середньому Подесенні. Подається опис і аналіз зображень на гравійованому бивні.