Социология культуры как комплексный анализ социокультурной сферы - Скокова, Л. (Социология: теория, методы, маркетинг, 2004)
Рецензия на книгу: Семашко О.М., Піча В.М., Погорілий О.І. та ін. Соціологія культури : Навчальний посібник / За ред. О.М.Семашка, В.М.Пічі. — К.: Каравела; Львів: Новий світ–2000, 2002. — 334 с.