Соціологія професіоналізму — фальстарт, або Небезпечний прецедент проголошення нібито нової соціологічної галузі - Яковенко, Ю. (Социология: теория, методы, маркетинг, 2009)
Рецензія на книгу: Погрібна В.Л. Соціологія професіоналізму : Монографія. — Київ: Алерта; KHT; ЦУЛ, 2008. — 336 с.