Рецензия на книгу “Реформування вищої освіти у процесі демократизації українського суспільства” - Владыко, Е. (Социология: теория, методы, маркетинг, 2006)
Рецензия на книгу: Реформування вищої освіти у процесі демократизації українського суспільства / За ред. Б.А.Головка. — К.: ВПЦ “Київський університет”, 2004. — 220 с.