Сільські території як об’єкт управління - Василенко, С.; Василенко, М. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2007)
Рецензія на монографію: Павлов О. І. Cільські території України: історична трансформація парадигми управління: Монографія. – Одеса: Асторопринт, 2006. – 356 с.