Гендерні аспекти формування іміджу політичного лідера - Денисюк, С. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2007)
У статті розглядаються особливості формування іміджу політичного лідера в умовах сучасного українського суспільства. Особлива увага звертається на гендерний аспект цього феномена.