Із зали засідань Президії НАН України (23 вересня 2015 р.) (Вісник НАН України, 2015)
На засіданні Президії НАН України 23 вересня 2015 р. розглядалися такі питання: • математичне моделювання процесів транспорту і зберігання газу (доповідач — доктор технічних наук Я.Д. П’янило); • про наукову та науково-організаційну діяльність Інституту кібернетики ім. В.М. Глушкова НАН України (доповідач — академік НАН України П.І. Андон); • про наукову та науково-організаційну діяльність Інституту гідробіології НАН України (доповідач — академік НАН України В.В. Моргун); • про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); • кадрові та поточні питання.