Між хімією, поезією та філософією (про візит нобелівського лауреата Роалда Гофмана в Україну) (Вісник НАН України, 2015)
Наприкінці вересня цього року в Україну до Львова завітав лауреат Нобелівської премії в галузі хімії, професор Корнельського університету Роалд Гофман. Уродженець України, видатний учений, поет, драматург і філософ з нагоди присвоєння йому звання Doctor Honoris Causa Львівського національного університету імені Івана Франка прочитав відкриту лекцію «Протохімія як місток», під час якої поділився своїми міркуваннями про те, як хімія поєднує минуле й сучасне і як далеко може сягнути думка науковця.