Документи Нікопольської Свято-Покровської церкви у зібранні Нікопольського державного краєзнавчого музею. Реєстр парафіян 1791 року - Анцишкін, І.В. (Козацька спадщина, 2005)
Продовження. Початок дивіться у Випуску 1 даного видання.