«Система» в господарському праві: технологічні парки та інші інноваційні структури - Василенко, М.Д. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Исследуется системный подход в хозяйственном праве к технологическим паркам и другим инновационным структурам с выяснением сути системы и их характеристик.