Формування дієвого механізму підвищення конкурентоспроможності промислового підприємства - Іванова, М.І. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Стаття присвячена впровадженню дієвого механізму підвищення конкурентоспроможності, що дозволяє взаємозв’язати технічні, організаційні, економічні й соціальні фактори та отримати достатній економічний, «резонансний» та синергетичний ефект. Ключові слова: матриця БКГ, стратегія, конкурентоспроможність підприємства, ефект.