Концептуальні основи інфраструктурного менеджменту туризму - Вершицький, А.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
В статті досліджується зміст і значення інфраструктурного менеджменту як чинника розвитку туризму на різних рівнях: державному, регіональному, галузевому, рівні окремих підприємств індустрії туризму. Запропоновано створення спеціально уповноваженого органу з управління інфраструктурою туризму для переходу до інфраструктурної моделі управління. Ключові слова: інфраструктурний менеджмент, інфраструктура, туризм.