Принципи побудови фінансово-кредитної системи в соціально орієнтованій економіці - Власюк, В.Є. (Культура народов Причерноморья, 2012)
У статті аналізуються фактори впливу фінансово-кредитної політики на соціальне середовище. Розглянуто особливості управління фінансовими ресурсами як значимим інструментарієм соціального спрямування. Досліджено основні принципи побудови фінансово-кредитної системи в соціально орієнтованій економіці. Ключові слові: соціальне спрямування; фінансово-кредитна політика; соціальне середовище; соціально орієнтована економіка.