Інформаційне забезпечення системи управління підприємств хлібопекарської промисловості - Крамаренко, В.І. (Культура народов Причерноморья, 2012)
В статті розглянуто інформаційне забезпечення системи управління підприємствами хлібопекарської промисловості та підвищення його ефективності через використання інформаційної системи управління. Ключові слова: інформаційне забезпечення, система управління, управлінське рішення, хлібопекарська промисловість.