Аналіз результатів діяльності промислових підприємств України. Макроекономічний аспект - Андрущенко, О.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Наведено фактори, що визначають рівень санаційного потенціалу промислового підприємства, проаналізовано рентабельність операційної діяльності, інноваційну активність підприємств. Визначені пріоритетні напрямки промислового розвитку. Зроблено висновок, що необхідною умовою успішного функціонування підприємства є постійна розробка методів адаптації діяльності промислових підприємств до умов зовнішнього середовища. Ключеві слова: промислове підприємство, фінансовий результат, рентабельність, інновація.