Підтримка підприємництва інвалідів у Харківській області - Внукова, Н.М.; Притула, Н.І. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2009)
Стаття присвячена одній з найбільш соціально значимих на сьогодні проблем – підтримці підприємництва інвалідів. Розроблено напрями підтримки розвитку підприємництва інвалідів за пріоритетністю та показана ієрархічна структура державних органів для їх виконання.