Морфологічний аналіз поняття "економічна безпека" промислового підприємства - Веретьохін, А.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
В статті проаналізовано визначення поняття "економічна безпека промислового підприємства". Проведено морфологічний аналіз поняття "економічна безпека" промислового підприємства. Визначено, що є метою економічної безпеки підприємства. Ключові слова: морфологічний аналіз, економічна безпека, промислове підприємство.