Забезпечення конкурентоспроможності персоналу шляхом створення системи корпоративного навчання - Клецова, К.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Визначено сутність системи корпоративного навчання підприє використання компетентнісного підходу у формуванні системи корпоративного навчання підприємства. изначено функціональну структуру системи к рпоративного навчання підприємства. Побудовано модель системи корпоративного навчання підприємства. Ключові слова: корпоративне навчання, конкурентоспроможніст персоналу.