Інструментарій екологічного маркетингу в контексті забезпечення екологічної безпеки - Кучмійов, А.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Визначено головні цілі екологічного маркет розроблено механізм розрахунку екологічної ціни товару, наведені маркетингові комунікації в системі екологічного маркетингу, систему екологічного розподілу, на базі якої зроблено висновок, що перевага повинна віддаватись системам розподілу, які знижують екологічні витрати, вона повинна бути мінімально шкідливою для навколишнього середовища і повинна максимально відповідати умовам екологічної безпеки. Ключеві слова: екологічний маркетинг, стратегія, екологічна безпека, продукція, ціноутворення, цінова надбавка.