Інвестиційна привабливість на основі бюджетування діяльності підприємств - Кушнір, С.О. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Досліджено вплив бюджетування на інвестиційну привабливість діяльності підприємства. Визначено етапи, рівні бюджетування та їх вплив на ефективність діяльності підприємств. Встановлено завдання, принципи бюджетного планування діяльності підприємства. Запропоновано алгоритм організаційного та підготовчих етапів бюджетування діяльності підприємств. Ключові слова: бюджетування, принципи, планування, інвестиційну привабливість, ефективність, завдання, управління, інвестори, стратегія, цілі.