Аналіз методів та моделей державного регулювання ринку праці - Потоцька, Т.Г. (Культура народов Причерноморья, 2012)
У статті систематизовано моделі та методи державного регулювання ринку праці. Представлено загальну класифікацію інструментів державного регулювання ринку праці. Ключові слова: державне регулювання, ринок праці, принципи формування, методичні підходи, інституціональна теорія.