Аудиторський висновок чи звіт? - Пожарицька, І.М. (Культура народов Причерноморья, 2012)
У статті приведені результати дослідження понять «аудиторська думка», «аудиторський висновок», «звіт аудитора» в різних аспектах використання. Сформульовані основні завдання наукового дослідження проблемних аспектів висловлення професійного судження та звіту (думки) аудитора. Ключові слова: аудиторська думка, аудиторський висновок, аудиторський звіт