Взаємозв’язок інвестиційної та інших видів державної політики - Стичінська, О.О. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Виконано аналіз взаємозв’язку інвестиційної, фінансової, промислової, податкової, соціальної та екологічної державної політики. Встановлено вплив інвестиційної політики на розвиток промисловості та прийняття рішень у сфері соціальних відносин. Виявлено регулюючу роль податкової та фінансової політики у розвитку інвестиційних процесів країни та вплив екологічної складової державної політики на вибір напрямків удосконалення інвестиційної політики. Ключові слова: інвестиційна політика, інвестиційні процеси, соціальна, екологічна, фінансова та промислова політика.