Деякі аспекти формування сучасного економічного механізму управління транспортною складовою житлово-комунального комплексу регіону - Кириченко, О.І. (Культура народов Причерноморья, 2012)
В даній статті дається обґрунтування того факту, що в сучасних умовах господарювання на регіональному рівні питання реформування транспортної інфраструктури житлово-комунального комплексу (далі ЖКК) є одним з першочергових. На основі існуючих досліджень і розробок як вітчизняних, так і зарубіжних вчених пропонується авторський алгоритм побудови прикладного адаптивного механізму удосконалення економічного механізму управління транспортом в рамках ЖКК з використанням передових технологій оптимізації організаційної структури системи транспорту. Ключові слова: транспортна система житлово-комунального комплексу, економічний механізм, реформування, аутсорсинг, стратегічне управління, регіональний стандарт ефективності.