Багатокритеріальний підхід до оцінки рівня фінансово-економічної безпеки корпоративних підприємств будівельної галузі - Новак, А.М. (Культура народов Причерноморья, 2012)
В статті розроблено багатокритеріальний підхід до оцінки рівня фінансово-економічної безпеки корпоративних підприємств будівельної галузі, запропоновано систему параметрів та шкалу оцінки рівня фінансово-економічної безпеки підприємства за сферами виникнення загроз. Розроблено алгоритм розрахунку агрегованого рейтингового показника оцінки рівня фінансово-економічної безпеки та побудовано радар профілю фінансово-економічної безпеки корпоративного підприємства. Ключові слова: фінансово-економічна безпека корпоративного підприємства, оцінка рівня фінансово- економічної безпеки, ключові індикатори забезпечення фінансово-економічної безпеки, профіль фінансово-економічної безпеки корпоративного підприємства.