Принцип заборони дискримінації в міжнародному праві захисту прав людини та в міжнародному праві захисту біженців - Поєдинок, О.Р. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Статья посвящена исследованию места и роли принципа запрещения дискриминации в международном праве.