Із зали засідань Президії НАН України (7 жовтня 2015 р.) (Вісник НАН України, 2015)
На засіданні Президії НАН України 7 жовтня 2015 р. розглядалися такі питання: • про підготовку до запуску джерела нейтронів на підкритичній збірці (доповідач — академік НАН України І.М. Карнаухов); • стан та перспективи розвитку відновлюваної енергетики (доповідач — доктор технічних наук С.О. Кудря); • про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); • кадрові та поточні питання.